• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kreenholmi vara taas müügis

  Pankrotihaldur müüb kolmandat korda Kreenholmi Valduse ASi vara, mille alghind on kukkunud viielt miljonilt eurolt 1,8 miljonile, edastas sundmüügiportaal varad.ee.

  Esimest korda pani haldur Kreenholmi seadmed, materjali, pooltoodangu, domeeni ja kaubamärgid avalikule enampakkumisele pea aasta tagasi, 30. detsembril 2010. Alghinnaks oli toona koos käibemaksuga 4 985 108,40 eurot. Kordusenampakkumine kuulutati välja tänavu veebruaris.
  Septembris edastas ERRi venekeelne uudisteportaal, et pankrotti läinud Kreenholmi tekstiilitööstuse vara soovib osta firma New Krenholm Holding OÜ, mis on registreeritud tänavu 1. augustil ning mille algkapital on 2500 eurot. Kuna tehing ei olnud veel aset leidnud, ei soovinud pankrotihaldur ega firma omanikud võimalikust ostusummast ega Kreenholmi vabriku tulevikust rääkida.
  Tekstiiligigant Kreenholm läks pankrotti eelmise aasta novembris. Ettevõttele kuulub domeen krenholm.ee ja kaubamärgid KRENHOLM Basic ning KRENHOLM HOLDING LTD. Esimese registreering kehtib 2014. ja teise oma 2018. aastani.
  Suuline enampakkumine toimub 15. detsembril Cavere õigusbüroo ruumides.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Euroopa liidrid annavad Poolale viimase võimaluse
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.