Kreenholmi vara taas müügis

Anne Oja 01. detsember 2011, 14:05

Pankrotihaldur müüb kolmandat korda Kreenholmi Valduse ASi vara, mille alghind on kukkunud viielt miljonilt eurolt 1,8 miljonile, edastas sundmüügiportaal varad.ee.

Esimest korda pani haldur Kreenholmi seadmed, materjali, pooltoodangu, domeeni ja kaubamärgid avalikule enampakkumisele pea aasta tagasi, 30. detsembril 2010. Alghinnaks oli toona koos käibemaksuga 4 985 108,40 eurot. Kordusenampakkumine kuulutati välja tänavu veebruaris.

Septembris edastas ERRi venekeelne uudisteportaal, et pankrotti läinud Kreenholmi tekstiilitööstuse vara soovib osta firma New Krenholm Holding OÜ, mis on registreeritud tänavu 1. augustil ning mille algkapital on 2500 eurot. Kuna tehing ei olnud veel aset leidnud, ei soovinud pankrotihaldur ega firma omanikud võimalikust ostusummast ega Kreenholmi vabriku tulevikust rääkida.

Tekstiiligigant Kreenholm läks pankrotti eelmise aasta novembris. Ettevõttele kuulub domeen krenholm.ee ja kaubamärgid KRENHOLM Basic ning KRENHOLM HOLDING LTD. Esimese registreering kehtib 2014. ja teise oma 2018. aastani.

Suuline enampakkumine toimub 15. detsembril Cavere õigusbüroo ruumides.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. December 2011, 15:18
Otsi:

Ava täpsem otsing