Indrek Kald • 26. märts 2012 kell 7:33

Juske: küsitlus polnud usaldusväärne

Läbipaistvusest või usaldusväärsusest oli asi ikka väga kaugel, kommenteeris Tallinna volikogu sotsiaaldemokraatide esimees Jaak Juske rahvaküsitlust tasuta ühistranspordi teemal.

"Nägime rahvahääletust keskerakondliku linnavalitsuse moodi – ise mõtlen küsimuse välja, ise viin hääletuse läbi, ise loen hääled kokku," lisas ta.

Juske tunnistas, et osalusprotsent oli küll seniste rahvaküsitlusega võrreldes oluliselt kõrgem, kuid põhjendas seda llinnavalitsuse massiivse kampaaniaga, mis kutsus poolt hääletama. Tema sõnul tulid eelkõige välja just prii sõidu tulised pooldajad.

"Sotsiaaldemokraadid ootavad, et linnavalitsus tuleks kiiremas korras linnavolikokku ühistranspordi uue arengukavaga eelnõuga. Kui linn ei soovi ühistranspordi kvaliteedi langust, kaasnevad tasuta sõiduga väga suured kulud. Meie ootame diskussiooni, mitte poliitpropagandat," rääkis Juske.

Hetkel kuum