Rivo Sarapik • 3. aprill 2012 kell 5:31

Kaitseministeerium töötab Laari juhiste järgi

Juba pea poolteist kuud ka kaitseministri kohuseid täitva haridusministri Jaak Aaviksoo sõnul töötab kaitseministeerium haiglaravil viibiva Mart Laari jäetud suuniste järgi ja tema erakonnakaaslane IRList ei pea kiirustama otsusega, kas jätkata ministriametis.

Aaviksoo tunnistas, et kõik olulised seadused - Kaitseliidu seadus ja kaitseväe teenistuse seadus - on parlamendis ning ta on andnud nii riigikogu riigikaitsekomisjonile kui ka kaitseministeeriumile lubaduse, et niikaua kui vaja, seisab ta nende seaduste ees ka riigikogus, kirjutas Postimees.

Haridusminister veedab kaitseministeeriumis tavaliselt üks-kaks päeva nädalas ja nende jooksul saavad lahendamist vajavad probleemid lahendatud. "Midagi tõsiselt murettekitavat pole," ütles ta.

Mart Laar viibib 18. veebruarist haiglaravil, kuna teda tabas kõrgvererõhutõvest tingitud insult. Möödunud nädalal teatas kaitseministeerium, et Laar on hakanud paranema - ta on küll endiselt Põhja-Eesti regionaalhaigla (PERH) intensiivraviosakonnas, kuid tema paranemist takistanud kopsupõletik on taandunud ja paranemine alanud.

Hetkel kuum