Alyona Stadnik • 3. mai 2012 kell 15:55

Parts: peadirektori otsuste eest ei pea vastutama kogu ministeerium 

Maanteeameti peadirektori otsuste eest ei saa panna vastutama kogu ministeeriumi, lausus majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts maanteeameti juhtidega seotud reisiskandaali tagamaid kommenteerides, vahedas Aktuaalne kaamera.

Ministri sõnul kooskõlastab peadirektori lähetused ministeeriumi kantsler. Maanteeameti peadirektori töölähetuste vormistamisel polnud Partsi arvates alust kahelda, et tegemist on asjalike tööreisidega.

Eile teatas maanteeameti ajutine peadirektor Erkki Raasuke, et lisaks endisele maanteeameti juhile Tamor Tsäkkole peavad ametist lahkuma veel kolm kurikuulsal Šveitsi reisil käinud juhtivtöötajat.

"Kui vaadata neid lähetusi, siis iseenesest osaleda Genfis ÜRO vastavate töörühmade töös, see on ju mõistlik. Selles osas on raske midagi täiendavalt ette heita. Me kindlasti saame parandada seda, et koguda rohkem informatsiooni, aga arvan, et  ma ei näe, et üksi ministeeriumi inimene oleks käitunud kuidagiviisi pahatahtlikult," sõnas Parts.

Hetkel kuum