Laura Mallene • 25. juuli 2012 kell 15:55

Tallinn küsib: millal võiks olla tasulise parkimise aeg?

Südalinna elanikud said kesklinna valitsuselt kirja, kus uuritakse, millal täpselt võiks olla tasulise parkimise aeg.

Tallinn on otsustanud taas otsustamisel appi võtta rahvaküsitluse. Sedakorda seoses parkimisega, sest kavatsetakse täpsustada valveta tasulise parkimisala piire, maksumäärasid, parkimise aega ning maksusoodustuste andmise aluseid.

“Tasulise parkimisaja laiendamisega südalinna alal väheneb kindlasti parkivate autode osakaal ning paranevad elanike parkimisvõimalused. Lisaks on kohalikul elanikul võimalus taotleda väga soodsatel tingimustel linnatänaval parkimise maksusoodustust 38,55 eurot aastas,” annab kodudesse jõudnud kiri teada.

 

Seega küsibki Tallinna kesklinna valitsus elanikelt: kas teie, kui südalinna elanike arvates oleks südalinnas tasulise parkimise aeg parem esmaspäevast laupäevani kell 07.00 – 22.00 või hoopis ööpäevaringselt?

Hetkel kuum