• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Arco Vara tütarfirma Julianus Inkasso võlgnike nimekirjas

  Arco Vara kontserni kuuluv Arco Ehitus OÜ on maksehäirete tõttu sattunud Julianus Inkasso võlgnike nimekirja.

  Julianus Inkasso on avaldanud Äripäevas nimekirja isikutest, kes ei täida kohustusi nõuetekohaselt. Nimekirjas on ka Arco Ehitus, mille tegevjuht on Priit Hainoja.
  Arco Ehituse Julianus Inkassosse menetlusse antud võlg on inkassofirma juhi Ülar Maapalu sõnul üle 60 000 euro ning nõudeid on lisandumas.
  Kopsakas võlg. Praegu menetluses olev võlg on Maapalu sõnul soliidne. “See on päris suur. Vanas raha üle miljoni krooni,” ütles ta, nentides, et kliendi andmeid, kellele Arco Ehitus võlgu on, ta avaldada ei saa. Samuti kinnitas ta, et neid, kellele Arco Ehitus võlgu on, on nende juures veel.
  “Nüüd me läheme pankrotimenetluseni välja. Me oleme alati kõigiga valmis läbi rääkima,  kui meiega ollakse valmis läbi rääkima, me oleme avatud, aga selle jaoks on loetud aeg. Meie läheme protsessiga edasi ja nüüd on võlglase võimalus tõestada oma võimekust asju korraldada,” annab Maapalu nõu.
  Seni ei ole Arco Ehitus teinud samme võla kustutamiseks, ent Julianus Inkasso loodab siiski parimat.
  Arco Ehituse juht Hain­oja soovitas antud teemal ühendust võtta puhkusele siirdunud Lembit Tamperega, kelle telefon aga on suunatud Arco Vara sekretärile.
   
  Mis on mis
  Arco Ehitus OÜ 
  Tegeleb tsiviil- ning keskkonnaehitusega. Firma on välja kasvanud Deena Ehituse OÜst.Ettevõtte koduküljel on kirjas, et firma on olnud peatöövõtja suure hulga Eesti oluliste kultuuri- ja sotsiaalobjektide ehitamisel ning restaureerimisel, näiteks Estonia teatri, Eesti Draamateatri ja Toompea Lossi remonttöödel.Krediidiinfo raporti andmeil on praegu Arco Ehitusel ka maksuvõlg suurusega 96 429 eurot ja intressivõlg 940 eurot.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Saksa majandusajakirjanik valimiste eel: taastame Hansa Liidu!
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Miks ei võiks Tallinn, Riia, Bremen ja Hamburg, aga ka teised endised hansalinnad puhuda uuesti elu sisse kunagisele Hansa Liidule? See oleks uut tüüpi linnade ja ettevõtete liit, mida juhiks mitte nostalgia, vaid soov astuda vastu Hiina hegemoniaalsetele ambitsioonidele Euroopas, kirjutab Saksamaa majandusajakirjanik Manfred Sieg (Sieg-Tech).
Sigade hinnad kukkusid Hiinas tagasi maa peale
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Pärast kahe aasta pikkust perioodi kõrgeid sealiha hindu seisab Hiina silmitsi vastupidise probleemiga: sealiha on nüüd ligikaudu poole odavam, vahendab Wall Street Journal.
Et saunamõnusid jätkuks kauemaks!
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Saunumi sisekliimaseade muudab saunakogemuse mõnusaks isegi pelglikumale saunalisele ning laseb leili nautida kauem, kui seda seni saanud. Saladus peitub unikaalses Saunumi tehnoloogias – nimelt tõmbab uudne sisekliimaseade endasse leiliruumis nii kuumema kui jahedama õhuvoolu, segab need ning väljutab ühtlasemal temperatuuril õhu-leiliauru segu, mis kehale paremini tajutavam ning on ühtlasi organismile mõnusam kogeda.
Leedu soovitab lahti saada Hiina telefonidest Eesti seisukoht: meil pole põhjust Leedu leidudes kahelda
Leedu kaitseminister soovitas inimestel vältida Hiina telefonide ostmist ja ära visata need, mis juba olemas on, sest avastas sinna sisse ehitatud tsensorlahenduse, kirjutab Reuters. RIA peadirektori asetäitja Gert Auväärti sõnul ei ole RIA sarnaseid analüüse läbi viinud, kuid neil pole põhjust Leedu riikliku küberjulgeoleku keskuse raportis ja leidudes kahelda.
Leedu kaitseminister soovitas inimestel vältida Hiina telefonide ostmist ja ära visata need, mis juba olemas on, sest avastas sinna sisse ehitatud tsensorlahenduse, kirjutab Reuters. RIA peadirektori asetäitja Gert Auväärti sõnul ei ole RIA sarnaseid analüüse läbi viinud, kuid neil pole põhjust Leedu riikliku küberjulgeoleku keskuse raportis ja leidudes kahelda.