Alyona Stadnik • 6. juuni 2013 kell 9:38

Ansip: jätkame kindlasti "Uhke" kampaaniaga

Peaminister Andrus Ansip ütles tänasel pressikonverentsil, et tal on häbi selle üle, mis juhtus 2011. aastal Reformierakonna sisevalimistel.

"Jätkame kindlasti reformierakonna kampaaniaga „Uhke Eesti üle“ Loomulikult ei ole mina uhke selle üle, mis 2011. aasta valimistel aset leidis. Indetiteedivarguse üle ma ei ole ka uhke,“ märkis Ansip.  „Mul on häbi, mis juhtus. Ma olen uhke eesti rahva ja riigi üle.“

Eesti Ekspress avalikustas eelmisel nädalal, et pahaaimamatud Lääne-Virumaa vanainimesed osalesid enda teadmata peaminister Andrus Ansipi partei juhatuse moodustamisel Reformierakonna sisevalimistel 2011. aastal. Skandaali tõttu viskas juhatus erakonnast välja europarlamendisaadiku Kristiina Ojulandi.

Hetkel kuum