• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Milder: Baltika võib alustada müüki ka Soomes

  Baltika juhi ning osaniku Meelis Milderi sõnul võib ettevõtte mõne aasta pärast ka Soome turule minna.

  "Ma ei välista, et oleme 3-5 aasta perspektiivis Soomes," ütles Milder eile. "Meil on hea koostöö Rocca al Mare keskuse omaniku Cityconiga, kellel on Soomes ja Rootsis kaubanduskeskused. Võimalik, et Citycon on huvitatud aitama meil leida frantsiisipartnerit, kes seal poed avaks. Ise püüame laieneda vähem kapitalimahukalt. Aga Soome majanduse olukord on praegu nii, nagu ta on," lisas ta.
  Küsimusele, miks on Baltikal Pärnus kaheksa poodi ja Helsingis null, vastas Milder, et kunagi oli Baltika Skandinaavias kohal ja Stockholmis oli isegi kolm poodi. Paraku võttis ettevõte arengul suuna Kesk- ja Ida-Euroopale ning kõik kõrvalised tegevused lõpetati.
  Autor: Romet Kreek, Indrek Kald
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Ettevaatust keskmise palgaga, see on fatamorgaana
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hiina telefonitootja avab elektriautode tehase
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
USA kaubanduspüha tabas ootamatu pööre
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Advokaadibüroode TOPi võitja: võidu toob oskus muuta vajadusel kiiresti fookust
Tänavuse Äripäeva advokaadibüroode edetabeli võitis juba teist aastat järjest advokaadibüroo Cobalt. Võitudest ja nendeni jõudmisest avaldavad saladusi juhtivpartner Jaanus Mody ja partner Martin Simovart.
Tänavuse Äripäeva advokaadibüroode edetabeli võitis juba teist aastat järjest advokaadibüroo Cobalt. Võitudest ja nendeni jõudmisest avaldavad saladusi juhtivpartner Jaanus Mody ja partner Martin Simovart.