8. november 2013 kell 9:01

Milder: Baltika võib alustada müüki ka Soomes

Baltika juhi ning osaniku Meelis Milderi sõnul võib ettevõtte mõne aasta pärast ka Soome turule minna.

"Ma ei välista, et oleme 3-5 aasta perspektiivis Soomes," ütles Milder eile. "Meil on hea koostöö Rocca al Mare keskuse omaniku Cityconiga, kellel on Soomes ja Rootsis kaubanduskeskused. Võimalik, et Citycon on huvitatud aitama meil leida frantsiisipartnerit, kes seal poed avaks. Ise püüame laieneda vähem kapitalimahukalt. Aga Soome majanduse olukord on praegu nii, nagu ta on," lisas ta.

Küsimusele, miks on Baltikal Pärnus kaheksa poodi ja Helsingis null, vastas Milder, et kunagi oli Baltika Skandinaavias kohal ja Stockholmis oli isegi kolm poodi. Paraku võttis ettevõte arengul suuna Kesk- ja Ida-Euroopale ning kõik kõrvalised tegevused lõpetati.

Autor: Romet Kreek, Indrek Kald

Hetkel kuum