• Jaga lugu:

  Neivelti ja Putini pank uuendas strateegiat

  Indrek Neivelti ja Venemaa presidendi Vladimir Putini osalusega Bank Sankt-Peterburgi nõukogu kiitis heaks uue arengustrateegia aastaiks 2014-17.

  Nelja saabuva aasta strateegia näeb ette, et Bank Saint-Petersburg on Venemaa juhtiv regionaalpank, mis võib laienenda uutesse regioonidesse, vahendab 4-traders.com.
  Pank on kliendi lähedal ja pakub maailmaklassi e-teenuseid. Finantsefektiivsuse eesmärkideks on 15-17% omakapitalit tootlus ja 1,3% riskikulu, seisab strateegias.
  Panga ärimudel on skaleeritav. Pank kasvab tuleval neljal aastal samal tasemel turuga. Pank peab olema valmis aktiivsemalt kasvama nii bilansimahu kui kasumi kvaliteeti, kuid ka juhtkonna kvaliteeti.
  Bank Sankt-Peterburgi turu kasv jääb Neivelti kinnitusel alati kõrgemaks Venemaa pangandusturu kasvust. "See jääb nii ka tulevikus, kaasa arvatud tänu linna elanikkonna kasvule (umbes 1% aastas). See loob sobiva panga varade kasvu 10-15% tempos, koos stabiilse kasumlikkuse ja dividendide maksmise võimekusega," sõnas panga nõukogu esimees Indrek Neivelt.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Tallinna börsil ei langenud täna ükski aktsia
Tallinna börsil olid pankade aktsiad täna pärast eile toimunud järsku langust taastumas ning ühtegi kukkujat kohalikul börsil ei olnud.
Tallinna börsil olid pankade aktsiad täna pärast eile toimunud järsku langust taastumas ning ühtegi kukkujat kohalikul börsil ei olnud.
Inbank tegi Poola toel teises kvartalis müügirekordi
Eesti finantsettevõte Inbank teatas, et on teinud Poolas tõelise läbimurde ja seda tänu rohepöördele. Panga müügikasvu vedas teises kvartalis Poola äriüksus, mille maht moodustab juba ligi pool ettevõtte kogu müügist.
Eesti finantsettevõte Inbank teatas, et on teinud Poolas tõelise läbimurde ja seda tänu rohepöördele. Panga müügikasvu vedas teises kvartalis Poola äriüksus, mille maht moodustab juba ligi pool ettevõtte kogu müügist.
Suured väikesed: kuidas sündis Läti esimene ükssarvik Uus lugude sari!
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.