Tallink saavutas ametiühinguga palgatõusu kokkuleppe

Indrek Kald 29. jaanuar 2014, 15:25

AS Tallink Grupp ja Eesti Meremeeste Sõltumatu Ametiühing kirjutasid täna alla kollektiivlepingu pikendamise kokkuleppele, mille kohaselt ettevõte tõstab tänavu laevapere liikmete palku keskmiselt 8,4%.

Kokkulepe põhineb riikliku lepitaja viimasel ettepanekul ja selle järgi tõuseb laevapere liikmete keskmine brutopalk alates selle aasta 1. jaanuarist keskmiselt 8,4%. Kokkuleppe kohaselt hakkasid uued palgamäärad kehtima 1. jaanuarist ja kehtivad aasta lõpuni, teatas laevafirma.

Detsembris nõudis meremeeste ametiühing Tallinkilt 15-21protsendist palgatõusu, laevafirma oli toona nõus kolm korda väiksema kasvuga.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. January 2014, 15:29
Otsi:

Ava täpsem otsing