31. märts 2014 kell 5:16

Marju Lauristin juhib sotside eurokandidaatide nimekirja

Laupäeval valis Sotsiaaldemokraatliku Erakonna üldkogu erakonna Euroopa Parlamendi valimisnimekirja esinumbriks Tartu Ülikooli professori Marju Lauristini.

Lauristinile järgnevad uues valitsuses põllumajandusministrina alustav Ivari Padar ja haridus- ja teadusminister Jevgeni Ossinovski.

„Ajal, kui Euroopa kohale on idast tõusmas mustad pilved, tunnen, et minu kogemusi ja veenmisoskust võib olla vaja tugevama ja ühtsema Euroopa poliitika kujundamisel. Tunnen, et europarlament on selleks õige koht,“ ütles Lauristin üldkogul.

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Euroopa Parlamendi valimisnimekirja järjestus:1. Marju Lauristin2. Ivari Padar3. Jevgeni Ossinovski4. Marianne Mikko5. Natalja Kitam6. Hannes Hanso7. Liina Raud8. Eiki Nestor9. Abdul Hamid Turay10. Urve Palo11. Randel Länts12. Toomas Alatalu 

Autor: 1321-aripaev

Hetkel kuum