Äriplaan 2015 konverentsi esisada täis rekordajaga

17. aprill 2014, 13:08

Enam kui viis kuud enne konverentsi Äriplaan 2015 toimumist on üritusele registreerinud üle saja tasulise osaleja, mis on kõigi aegade rekordkiirus.

Konverentsil astub Sonny Aswani, Heiti Hääle, Rain Lõhmuse, Ain Hanschmidti jt Eesti mõjukate ettevõtjate kõrval üles ka Soome ettevõtlusikoon Björn Wahlroos. Teda peetakse rikkaimaks soomlaseks, kes on oma varanduse ise kogunud. Nordea, Sampo Grupi ja UPMi nõukogude esimehe Wahlroosi vara hinnatakse enam kui poolele miljardile eurole. Tema juhitud kontsernide tütred tegutsevad ka Eestis: If Kindlustus, Mandatum Life, Nordea Pank, UPM-Kymmene Otepää AS jt.

Eesti suurim majanduskonverents Äriplaan 2015 toimub 24. septembril Tallinnas Nokia kontserdimajas. Konverentsil on täismahus eesti, vene ja inglise tõlge. Konverentsi kavaga saab tutvuda siin. Konverentsi toetavad EMT ja Danske Bank.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. April 2014, 11:23

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing