14. november 2014 • 1 min
Jaga lugu:

Ettevõtja: mida kaugemal Tallinnast, seda lojaalsem tööjõud

Saaremaa ettevõtja Enn Meri kuulutati eile Aasta Ettevõtja 2014 elutööpreemia laureaadiks.   Foto: Andres Haabu

Väljaspool Tallinna on töötajate lojaalsus oma tööandjale märksa suurem, arvab Aasta Ettevõtja 2014 elutööpreemia laureaat Enn Meri.

 Enn Meri, kes kunagi koos perega Rootsi läks ning 1991. aastal Eestisse tagasi tuli, rääkis "Terevisioonis", et siin äri alustada ei olnud tema jaoks keeruline. Esimene firma, mille ta Eestis asutas, hakkas tootma sokke ja see tegutseb Enn Meri osalusel siiani. Kaks firmat, kus valmistati kummitooteid, müüs ta maha.

Saatekülaline märkis, et ta tegutseb Kuressaares, kuna on seal sündinud ning ka tööjõud on parem. "Nõnda kaugemal Tallinnast, nõnda lojaalsem tööjõud. Nii see on. Seal on väga suured plussid," rõhutas ta.

Pikemalt loe ERRist.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt