• Jaga lugu:

  Putin lahkus G20 kohtumiselt varakult

  Vladimir Putin G20 riikide tippkohtumisel.Foto: Scanpix/Reuters

  Austraalias Brisbane’is G20 liidrite kohtumisel Ukraina kriisi pärast surve alla sattunud Venemaa president Vladimir Putin lahkus tippkohtumiselt enne ametlikku lõppu, põhjendades varast lahkumist unevõlaga.

  Putin, kellelt lääneriikide liidrid nõudsid kahepäevasel kohtumisel Ukraina separatistide toetamise lõpetamist, teatas enne lahkumist, et selgitas kohtumist võõrustanud Austraalia peaministrile Tony Abbottile, miks ta on otsustanud varem lahkuda.
  „Meil tuleb siit Vladivostokki lennata, mis on 9 tundi. Ja siis Vladivostokist edasi Moskvasse, veel 9 tundi,“ ütles Putin agentuuri Bloomberg vahendusel. „Ma rääkisin Tonyle sellest ja ta sai minust aru. Mingeid muid kaalutlusi ei olnud.“
  Ukraina kriis varjutas kogu G20 tippkohtumist. Esmaspäeval arutavad ELi välisministrid võimalikke uusi sanktsioone Venemaa survestamiseks, ütles Saksamaa kantsler Angela Merkel, kel oli Putiniga Austraalias pikk kohtumine. Kohtumisel osales ka Euroopa Komisjoni president Jean-Claude Juncker.
  Venemaa eitab jätkuvalt Ukraina separatistide aitamist. Putin ütles Austraalias ajakirjanikele, et pärast kahepoolseid kohtumisi on pooltel nüüd üksteisest Ukrainat puudutavas parem arusaamine.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
SEB: turgudel on oodata korrektsiooni
Aktsiaturgudel on oodata korrektsiooni ning kõige tugevamalt võivad pihta saada Jaapani aktsiad, hoiatas SEB pank, vahendab CNBC.
Aktsiaturgudel on oodata korrektsiooni ning kõige tugevamalt võivad pihta saada Jaapani aktsiad, hoiatas SEB pank, vahendab CNBC.
Raadiohommikus: vaktsiinid, koroonapassid ja kiiresti lähenev sügis
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Suured väikesed: kuidas sündis Läti esimene ükssarvik Uus lugude sari!
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.