Äripäev • 5. jaanuar 2015 kell 8:54

Seli: kui kohtus süüdi jään, astun tagasi

Neinar Seli maakohtus  Foto: Andres Haabu

Eesti Olümpiakomitee (EOK) president Neinar Seli saatis täna hommikul spordialaliitudele kirja, kus lubab, et kui jääb kohtus korruptsioonis lõplikult süüdi, astub ta EOK presidendi ametist tagasi.

"Juhul kui otsus jääb jõusse ka kohtu viimases astmes, astun EOK presidendi ametist tagasi. Siin ei ole täna ega saa olema tulevikus mitmeti mõistmist," vahendas Õhtuleht Seli pöördumist alaliitudele.Detsembris leidis maakohus, et Seli on korruptsiooniseaduse rikkumises süüdi. Seli kaebas otsuse edasi.Lisaks väidab Seli, et eelmise aasta lõpus spordi rahastamise ümber vallandunud skandaalide "asi oli teatud väikeses grupis inimestes, keda huvitab vaid isiklik ego ja isiklik kasusaamine". Samuti heidab Seli SA Eesti Antidopingule ette "väga suuri möödalaskmisi".Loe Seli täismahus kirja Õhtulehest.

Hetkel kuum