Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Allan Kiil visatakse Reformist välja

  Allan Kiil visatakse Reformierakonnast välja.Foto: Julia-Maria Linna

  Mitme miljoni euro suuruse altkäemaksukahtlusega kuni kuueks kuuks vahi alla võetud Tallinna Sadama juhatuse liige Allan Kiil arvatakse Reformierakonnast välja.

  „Erakonna juhatusele on laekunud ettepanek Allan Kiili väljaarvamiseks, väga suure tõenäosusega ta järgmisel juhatusel koosolekul ka erakonnast välja arvatakse,“ sõnas Reformierakonna pressiesindaja Silver Pukk.
  Kiil liitus Reformierakonnaga 2003. aastal, enne seda oli ta sotside erakonnas. Kiil on olnud aastate eest ka Harku valla volikogu esimees.
  2007. aasta valimiste aegu peetud blogis on Kiil enda kohta kirjutanud nii:
  Kiil on lõpetanud Tallinna Pedagoogilise Instituudi kehakultuuri erialal. Elu on toonud talle ette erinevaid tegemisi, mis on vajanud sisulist ja loomingulist lähenemist ning mõnikord on alternatiivide vahel valiku tegemine raske. See on nõudnud palju õppimist ja arenemist ka temalt endalt.
  Allan on veendunud, et on teinud õigeid valikuid. Ta on rahulik, kaalutlev ja otsustusvõimeline mees, kellele meeldivad kiired, kuid argumenteeritud otsused.
  Allanil on neli last ja kaks lapselast. Ta tunneb, et võib igal hetkel kindel olla oma perekonna, lähedaste ja sõprade toetusele. 
  Oma puhkuse veedab ta alati aktiivselt tegeledes hobidega - ujumise ja merendusega. Endised tippsportlased tunnevad ikka uhkust oma sportlike saavutuste üle (Allan on mitmekordne Eesti meister ujumises perioodil 1983-1991). Nii ka tema.
  Uhke on ta ka Tallinna Sadama saavutuste üle tema ametisoleku ajal.
  Allanile meeldib Eestis elada - töö ja puhkus on siin tasakaalus, linnad ja loodus samuti.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Mari-Liis Kukk: saatuslik loogika, mis ähvardab krüptoparadiisi põrguks muuta
Krüptomaailma võib ees oodata tõsine katsumus, kui usk kõigesse ümbritsevasse peaks lööma kõikuma sellisel määral, nagu oleme näinud möödunud aegade sügavamates finantskriisides, kirjutab finantsinspektsiooni innovatsioonijuht Mari-Liis Kukk.
Krüptomaailma võib ees oodata tõsine katsumus, kui usk kõigesse ümbritsevasse peaks lööma kõikuma sellisel määral, nagu oleme näinud möödunud aegade sügavamates finantskriisides, kirjutab finantsinspektsiooni innovatsioonijuht Mari-Liis Kukk.
Modera näeb uuel salapärasel lepingul edukat jätku
Automüügi kliendihaldusplatvorm Modera teatas üleeile börsiteates, et sõlmis ligi 1 miljoni eurose lepingu rahvusvahelise autotootjaga, kelle nime konfidentsiaalsuse tõttu ei avaldatud.
Automüügi kliendihaldusplatvorm Modera teatas üleeile börsiteates, et sõlmis ligi 1 miljoni eurose lepingu rahvusvahelise autotootjaga, kelle nime konfidentsiaalsuse tõttu ei avaldatud.
Reaalajas börsiinfo
Jaanus Vihand uuest juhikohast: minu jaoks võrdub A. le Coq Tarmo Noobiga
Veerand sajandit A. Le Coqi õlletehast vedanud Tarmo Noopilt võtab 1. septembrist teatepulga üle Jaanus Vihand, kes avas Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis ametivahetuse tagamaid.
Veerand sajandit A. Le Coqi õlletehast vedanud Tarmo Noopilt võtab 1. septembrist teatepulga üle Jaanus Vihand, kes avas Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis ametivahetuse tagamaid.
Eesti lahkub Kesk- ja Ida-Euroopa riikide ning Hiina koostööformaadist
Eesti otsustas edaspidi mitte osaleda Kesk- ja Ida-Euroopa riikide ning Hiina ehk 16+1 koostööformaadis, kirjutab välisministeerium pressiteates.
Eesti otsustas edaspidi mitte osaleda Kesk- ja Ida-Euroopa riikide ning Hiina ehk 16+1 koostööformaadis, kirjutab välisministeerium pressiteates.
Saksamaa külmavärinad jõudsid Eesti sauna- ja majatootjateni
Eesti eksporditurud värelevad ning tootjate pilgud pöörduvad murelikult Saksamaa poole, kus tarbijad pole 20 aastat olnud nii ebakindlad, kui on praegu. Saksamaal ja tegelikult üle Euroopa levivad üleskutsed keerata sooja vähemaks ja käia duši all ära viie minutiga, ja see mõte tekitab külmavärinaid Eesti saunatootjates.
Eesti eksporditurud värelevad ning tootjate pilgud pöörduvad murelikult Saksamaa poole, kus tarbijad pole 20 aastat olnud nii ebakindlad, kui on praegu. Saksamaal ja tegelikult üle Euroopa levivad üleskutsed keerata sooja vähemaks ja käia duši all ära viie minutiga, ja see mõte tekitab külmavärinaid Eesti saunatootjates.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.