Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Aasta advokaadid valitud

  Küllike Namm koos kaitsealuse Assar Paulusega kohtus.Foto: Postimees/Scanpix

  Eesti Advokatuur valis 2015. aasta silmapaistvaimateks advokaatideks Küllike Nammi kutsetegevuse kategoorias, Karin Madissoni advokatuuri kui kutseorganisatsiooni kategoorias ning Martin Tamme ühiskondliku ja vabatahtliku tegevuse kategoorias.

  Vandeadvokaat Karin Madissoni puhul hinnatakse tema panust advokatuuri arengusse läbi julgete sõnavõttude avalikus ruumis, samuti panust äriõiguse komisjoni eestvedamisse ja töösse.
  Kutsetegevuse kategoorias võitnud Küllike Nammi puhul väärtustatakse tema kõrget professionaalsust nii kriminaal-,  tsiviil-, väärteo kui ka haldusasjades ning asjaolu, et tema nime võib leida paljudest Riigikohtu lahenditest, mille kaudu ta on andnud suure panuse kohtupraktika arengusse. Küllike Namm veab Lääne-Virumaa suurimat advokaadibürood ning tema mitmekülgne ning särav isiksus  on eeskujuks paljudele oma advokaaditeed alustavatele kolleegidele.
  Martin Tamme puhul tuuakse esile tema tööd kohtumenetluse erinevate osapoolte Hea Tava projekti ettevalmistamisel, mis on suunatud õigusmõistmise autoriteedi tõstmisele ning paremale kohtumõistmisele. Projekti alusel on viidud läbi ümarlaudu ja arutelusid ligi 200 kohtuniku, prokuröri ja advokaadi osavõtul. Pilootprojekt on keskendunud Harju Maakohtu tööpiirkonnale, kuid järgnevatel aastatel on kavas seda laiendada kogu Eestile.
  Eesti Advokatuur valib Aasta Advokaati teist korda. Aunimetuse Aasta advokaat andmise eesmärgiks on tunnustada advokaatide kõrgetasemelist kutsetööd ja osalemist Eesti avalikus elus, millega kaasneb advokaadi elukutse tutvustamine ja propageerimine.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Analüütik: „Vali mind, vali minu maksud!“ – palun, ärge tehke!
Kui erakonnad panevad riigikogu valimispeo püsti debatiga, millised maksud peaksid tõusma, ootab majandust vältimatu allakäiguspiraal, hoiatab majandusanalüütik Peeter Tammistu.
Kui erakonnad panevad riigikogu valimispeo püsti debatiga, millised maksud peaksid tõusma, ootab majandust vältimatu allakäiguspiraal, hoiatab majandusanalüütik Peeter Tammistu.
Maailma suurim varahaldaja tõi turule bitcoini fondi
Maailma suurim fondivalitseja BlackRock tõi turule bitcoini hinda järgiva fondi, mis on mõeldud USA institutsionaalsetele klientidele, vahendab Reuters BlackRocki koduleheküljel olevat uudist.
Maailma suurim fondivalitseja BlackRock tõi turule bitcoini hinda järgiva fondi, mis on mõeldud USA institutsionaalsetele klientidele, vahendab Reuters BlackRocki koduleheküljel olevat uudist.
Reaalajas börsiinfo
Jaanus Vihand uuest juhikohast: minu jaoks võrdub A. le Coq Tarmo Noobiga
Veerand sajandit A. Le Coqi õlletehast vedanud Tarmo Noopilt võtab 1. septembrist teatepulga üle Jaanus Vihand, kes avas Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis ametivahetuse tagamaid.
Veerand sajandit A. Le Coqi õlletehast vedanud Tarmo Noopilt võtab 1. septembrist teatepulga üle Jaanus Vihand, kes avas Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis ametivahetuse tagamaid.
Eesti lahkub Kesk- ja Ida-Euroopa riikide ning Hiina koostööformaadist
Eesti otsustas edaspidi mitte osaleda Kesk- ja Ida-Euroopa riikide ning Hiina ehk 16+1 koostööformaadis, kirjutab välisministeerium pressiteates.
Eesti otsustas edaspidi mitte osaleda Kesk- ja Ida-Euroopa riikide ning Hiina ehk 16+1 koostööformaadis, kirjutab välisministeerium pressiteates.
Edukat tippjuhti Tarmo Noopi kutsuti buldooseriks, aga see on nüüd minevik Lahkumisintervjuu!
Veerandsada aastat A. Le Coqi juhtinud Tarmo Noop (54) meenutab lahkumisintervjuus, et karjääri alguses kutsuti teda buldooseriks. Praegu ei kujuta ta ettevõtte juhina ette noort 24aastast, kellel puuduvad, nagu temal toona, varasemad kogemused.
Veerandsada aastat A. Le Coqi juhtinud Tarmo Noop (54) meenutab lahkumisintervjuus, et karjääri alguses kutsuti teda buldooseriks. Praegu ei kujuta ta ettevõtte juhina ette noort 24aastast, kellel puuduvad, nagu temal toona, varasemad kogemused.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.