Äripäev • 17. mai 2016 kell 8:11

Tele2 lõi Elisalt sotsiaalministeeriumi üle

Sotsiaalministeeriumi ja allasutuste uus sideteenuste pakkuja on Tele2, kes vahetas välja Elisa.  Foto: Julia-Maria Linna

Sotsiaalministeeriumi ja selle allasutuste uus sideteenuste pakkuja on Tele2, kes võitis ministeeriumi telefoni- ja andmesideteenuste hanke, teatas Tele2.

Riigihanke tulemusena kasutavad sotsiaalministeerium, terviseamet, riikliku lepitaja kantselei, tööinspektsioon, Astangu kutserehabilitatsioonikeskus, Maailma Terviseorganisatsiooni esindus ja Eesti E-tervise Sihtasutus möödunud nädalast Tele2 sideteenuseid.

Hanke korraldas sotsiaalministeerium ning selles osalesid Tele2 ja Elisa. Tele2 võidetud hanke raames pakub operaator kaheksale riigiasutusele kõne- ja andmesideteenuseid kaks aastat. Varem pakkus ministeeriumile ja allasutustele sideteenuseid Elisa.

Hetkel kuum