• Jaga lugu:

  Putin ei näe Ukraina kõnelustel mõtet

  Venemaa president Vladimir PutinFoto: Scanpix/Reuters

  Kolmapäeval Ukraina vastu terrorismisüüdistusega välja tulnud Venemaa president Vladimir Putin ei näe konflikti teravnemise järel mõtet jätkata praegu rahvusvahelisi jõupingutusi selle lahendamiseks.

  „Nendes oludes oleks kohtumine Normandia formaadis – eelkõige Hiinas – mõttetu,“ ütles Putin kolmapäeval pressikonverentsil, kus ta süüdistas Ukrainat Krimmis terroriaktide plaanimises. „Ilmselt on need inimesed, kes Kiievis võimu haarasid ja seda endiselt hoiavad, kompromissi otsimise, rahumeelse lahenduse otsimise asemel, terrorismile üle läinud,“ tsiteeris Financial Times.
  Normandia formaadiga viitas Putin Venemaa, Ukraina, Saksamaa ja Prantsusmaa liidrite kõnelustele Ukraina konflikti lahendamiseks. Ettevalmistusel oli järjekordne kohtumine G20 riikide tippkohtumise raames Hiinas tuleva kuu alguses.  
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Juhan Aguraiuja: viis taastuvenergia trendi, millel silm peal hoida
Taastuvenergia ei tähenda ammu enam ainult päikest, tuult ja biomassi – uute tehnoloogiate kõrval vaadatakse senistele lahendustele otsa uue ja värskema pilguga. Danpower Eesti juht Juhan Aguraiuja toob välja viis olulist taastuvenergia trendi.
Taastuvenergia ei tähenda ammu enam ainult päikest, tuult ja biomassi – uute tehnoloogiate kõrval vaadatakse senistele lahendustele otsa uue ja värskema pilguga. Danpower Eesti juht Juhan Aguraiuja toob välja viis olulist taastuvenergia trendi.
USAs on vaktsineeritud 70% inimestest
USAs on 70% inimestest saanud vähemalt ühe doosi Covid-19 vaktsiini, mis tähistab olulist verstaposti pandeemia vastases võitluses, vahendab Bloomberg.
USAs on 70% inimestest saanud vähemalt ühe doosi Covid-19 vaktsiini, mis tähistab olulist verstaposti pandeemia vastases võitluses, vahendab Bloomberg.
T1 alghind on isegi suurima võlausaldaja arvates liiga kõrge
Pealinna uusim kaubanduskeskus T1 läks võlgade katteks 85 miljoni euro eest oksjonile, kuid isegi suurim võlausaldaja leiab, et sellise hinnaga ostjat ei tule.
Pealinna uusim kaubanduskeskus T1 läks võlgade katteks 85 miljoni euro eest oksjonile, kuid isegi suurim võlausaldaja leiab, et sellise hinnaga ostjat ei tule.
Nordica sai iseseisvaks lennufirmaks
Nordic Aviation Groupi kuuluv Nordica teatas, et alustab tegevust iseseisva lennuettevõttena ja teeb täna oma nime alt esimesed regulaarlennud.
Nordic Aviation Groupi kuuluv Nordica teatas, et alustab tegevust iseseisva lennuettevõttena ja teeb täna oma nime alt esimesed regulaarlennud.