Putin ei näe Ukraina kõnelustel mõtet

11. august 2016, 09:49
Venemaa president Vladimir Putin
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160811/NEWS/160819951/AR/0/Venemaa-president-Vladimir-Putin.jpg

Kolmapäeval Ukraina vastu terrorismisüüdistusega välja tulnud Venemaa president Vladimir Putin ei näe konflikti teravnemise järel mõtet jätkata praegu rahvusvahelisi jõupingutusi selle lahendamiseks.

„Nendes oludes oleks kohtumine Normandia formaadis – eelkõige Hiinas – mõttetu,“ ütles Putin kolmapäeval pressikonverentsil, kus ta süüdistas Ukrainat Krimmis terroriaktide plaanimises. „Ilmselt on need inimesed, kes Kiievis võimu haarasid ja seda endiselt hoiavad, kompromissi otsimise, rahumeelse lahenduse otsimise asemel, terrorismile üle läinud,“ tsiteeris Financial Times.

Normandia formaadiga viitas Putin Venemaa, Ukraina, Saksamaa ja Prantsusmaa liidrite kõnelustele Ukraina konflikti lahendamiseks. Ettevalmistusel oli järjekordne kohtumine G20 riikide tippkohtumise raames Hiinas tuleva kuu alguses.  

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. August 2016, 09:49
Otsi:

Ava täpsem otsing