• Jaga lugu:

  Trump: järgmine kord teen Clintonile ära

  Donald TrumpFoto: EPA

  Vabariiklaste presidendikandidaat Donald Trump lubas, et järgmises teledebatis teeb ta parema etteaste.

  Clinton kontrollis esimest debatti pea täielikult ning enamiku ajast kulutas Trump enda õigustamisele. Clinton rõhutas korduvalt, et vastaskandidaat tuleb välja argumentidega, mis ei vasta tõele. “Ta halvustab Ameerikat. Ta paneb meile hüüdnimesid. Ta räägib meist, nagu me oleks arengumaa. Ta räägib nii mustades toonides. Ameerika pole selline,” ütles Clinton.
  Trump väitis, et järgmine kord on ta debatil Clintoni vastu karmim. Kui Clinton kritiseeris Trumpi väljaütlemisi naiste arvel, tahtis mees teda koheselt vastu nõelata, viidates Hillary Clintoni abikaasa Bill Clintoni afääridele. “Aga ma otsustasin seda mitte teha, kuna nende tütar viibis ruumis, kus debatt toimus,” lausus ta. Clinton on sellele väljaütlemisele kommentaari andnud ning väitnud, et teda ei huvita, missugust taktikat Trump debattides kasutab. “Juhtigu oma kampaaniat nii, nagu ta ise tahab,” ütles Clinton.
  Esialgsetel andmetel jälgis esmaspäeval toimunut debatti 80,9 miljonit inimest. Järgmine debatt toimub 9. oktoobril Saint Louises ning kolmas jõukatsumine 19. oktoobril Las Vegases.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Raadiohommikus: Irina Embrich võitudest, Otto Pukk 637% tõusust ning Roman Zaštšerinski koroonapassist
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.