Äripäev • 14. detsember 2016 kell 7:38

K-rauta uuendab 3,4 miljoni euro eest kauplust

K-rauta teeb kauplustes uuenduskuuri.  Foto: Eiko Kink

K-rauta Haabersti kauplus läbib tuleva aasta alguses põhjaliku renoveerimise, teatas Kesko Senukai Grupp. Kaupluse uuendustesse investeeritakse 3,4 miljonit eurot.

Kuna uuenduste käigus lisanduvad ehituskauba kõrvale kodutehnika, kirjatarbed, vabaaja kaubad, mänguasjad ja spordivarustus, loob ettevõte täiendavalt 30 töökohta. Uue kontseptsiooniga kaupluses hakkab töötama üle 100 inimese.

Eestis tegutseb 8 K-rauta kauplust ning kaubandusvõrku opereerib Kesko Senukai, millele kuulub veel 85 poodi Leedus, 8 Lätis ja 20 Valgevenes. Võrgu ühiskäive ulatus 2015. aastal 583 miljoni euroni. Kesko grupi mullune kogukäive oli ligi 9 miljardit eurot.

Hetkel kuum