Jevgeni Kabanov: tahan oma mõju kasvatada

13. veebruar 2017, 09:52
ZeroTurnaroundi asutaja Jevgeni Kabanov
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20170213/NEWS/170219946/AR/0/Jevgeni-Kabanov.jpg

"Ma olen ambitsioonikas, aga minu ambitsioon on see, et ma tahan mõju. Ma tahan ehitada organisatsiooni, mis seda mõju avaldab," ütles tarkvarafirma ZeroTurnaround asutaja Jevgeni Kabanov.

Gaselli kongressil esinev Jevgeni Kabanov on Eesti ühe edukaima idufirma ZeroTurnaround rajaja, kes teab kõiki kiiresti kasvavate firmade väljakutseid. Ta on öelnud: „Kiire kasvu juures on kõige ohtlikum must auk, mis tekib, kui firmas on 20–30 inimest, ja kestab kuni selle ajani, kui on kasvatud nii suureks, et iga konkreetse valdkonna eest vastutab juhtkonnas eraldi inimene.“ ZeroTurnaround on mustast august ammu üle – mõlemal pool Atlandi ookeani on tööl ligi poolsada inimest –, kuid ettevõtte areng ja ametikohtade täitmine jätkub vormelitempos.

Tarkvarafirmana on ZeroTurnaroundi missioon programmeerijate elu lihtsustada. Selle eesmärgi on nad täitnud: ZT tarkvara kasutab 45 000 programmeerijat, sh firmad nagu Ebay, Disney, HP, IBM, Lufthansa, Oracle ja USA föderaalreserv. Mullu Tartu Ülikoolis doktorikraadi kaitsnud Jevgeni Kabanov on konverentsidel hinnatud esineja.

Gaselliliikumist toetavad LHV ja Markit

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. February 2017, 09:52

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing