• Jaga lugu:

  Pärnu linn kaalub Estonia spaa müümist

  Pärnu Estonia spa.Foto: Urmas Luik, Pärnu Postimees/Scanpix

  Pärnu linn kaalub Estonia Spa müümist ning on välja arvestanud, et sellega võiks teenida ligi kümme miljonit eurot, vahendasid ERRi raadiouudised.

  Abilinnapea Meelis Kukk ütles ERRi raadiouudistele, et Estonia tuli n-ö kaasavarana Pärnu linnale ja kuigi see toodab raha, siis üks loogika on ettevõtet hoida, teine aga ettevõte võõrandada, saada sealt vääriline tasu ja teha selle eest investeering linnakeskkonda.
  Estonia on olnud keerulistel aegadel linnale oluline tuluallikas: aastail 2010-2012 võttis linn dividendidena ettevõttest 660 000 eurot. Sel aastal tahab aga omanik võtta ettevõttest 280 000, järgmisel 350 000 eurot.
  ERR lisab, et praegu otsib Pärnu linn Estoniale uut tegevjuhti, sest Andrus Aljase ametiaeg lõpeb jaanuaris. Tegevjuhi konkursile laekus 25 avaldust, personaliotsingufirma valis järgmisse vooru välja neli kandidaati.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Juhtimine avalikus sektoris meenutab absurdiklassikat
Riigikogu erakondade tagatubades ei säästeta jõudu leidmaks sobivat kulpi, millega presidendivalimiste katlast rammusamad palad välja õngitseda, samal ajal kui avalik sektor eesotsas valitsusega ägab süvenevas juhtimiskriisis, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Riigikogu erakondade tagatubades ei säästeta jõudu leidmaks sobivat kulpi, millega presidendivalimiste katlast rammusamad palad välja õngitseda, samal ajal kui avalik sektor eesotsas valitsusega ägab süvenevas juhtimiskriisis, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Nokia kasumiüllatus julgustas analüütikuid hinnasihte tõstma
Nokia teatas neljapäeval 423 miljoni euro suurusest tegevuskasumist, mis jättis analüütikute ootused kaugele maha. Mitmed analüütikud on pärast tulemuste avalikustamist ettevõtte aktsia hinnasihti tõstnud ning andnud ostusoovituse, kirjutab Kauppalehti.
Nokia teatas neljapäeval 423 miljoni euro suurusest tegevuskasumist, mis jättis analüütikute ootused kaugele maha. Mitmed analüütikud on pärast tulemuste avalikustamist ettevõtte aktsia hinnasihti tõstnud ning andnud ostusoovituse, kirjutab Kauppalehti.
Raadiohommikus: Lehar Küti uued ametid, hämarad poed ja kuuma kooli tihe sõel
Endine KredExi juht Lehar Kütt asus sel nädalal juhtima Coop Panga äriklientide uut tooteliini, samuti hakkab ta otsustama Euroopa miljardite jõudmise üle Eesti ettevõteteni rahastus InvestEU. Esmaspäevases hommikuprogrammis teeme mõlemast uuest ametist juttu.
Endine KredExi juht Lehar Kütt asus sel nädalal juhtima Coop Panga äriklientide uut tooteliini, samuti hakkab ta otsustama Euroopa miljardite jõudmise üle Eesti ettevõteteni rahastus InvestEU. Esmaspäevases hommikuprogrammis teeme mõlemast uuest ametist juttu.
AstraZeneca juht: me tõstame vaktsiini hinda
AstraZenecal ei ole plaanis tulevikus koroonavaktsiini ilma kasumita toota ja kui horisontaalsed tellimused on kohale toimetatud, kavatseb ettevõte hindu tõstma hakata, ütles ettevõtte juht teise kvartali tulemusi teatades.
AstraZenecal ei ole plaanis tulevikus koroonavaktsiini ilma kasumita toota ja kui horisontaalsed tellimused on kohale toimetatud, kavatseb ettevõte hindu tõstma hakata, ütles ettevõtte juht teise kvartali tulemusi teatades.