Äripäev • 21. märts 2018
Jaga lugu:

Lowell ostis Lindorff Eesti

Lindorff Eesti ja Soome tegevjuht Tuija Keronen  Foto: Lindorff

Euroopas krediidihaldusteenuste pakkuja Lowell viis lõpule Lindorff Eesti, Soome, Rootsi, Taani ja Intrum Norra omandamise.

Sisenemine Põhjamaade turgudele teeb Lowellist suuruselt teise krediidihaldusettevõtte Euroopas, teatas ettevõte. 

"Lowelli kasv on olnud viimastel aastatel väga kiire,“ vahendab pressiteade sõnab Lowelli Grupi tegevjuhi James Cornelli sõnu. „Oleme suutnud selle saavutada ühendades kohalikud teadmised ja kogemused grupi metodoloogiaga."

"Meie eesmärk on käia kaasas Põhjamaadele omase uuendusmeelsusega, keskendudes andemanalüüsile, tarbijakäitumise prognoosimisele ja tootearendusele,“ kommenteerib liitumist Lindorff Eesti ja Soome tegevjuht Tuija Keronen.

Lowell on Euroopa suurimaid krediidiettevõtteid, mis tegutseb üheksas riigis: Suurbritannias, Saksamaal, Austrias, Šveitsis, Taanis, Norras, Soomes, Rootsis ja Eestis.

Andmeanalüüsist ja riskide juhtimise kombinatsioon pakub klientidele ekspertlahendusi võlaportfellide ostmisel, võlahalduses ja äriprotsesside sisseostmisel, tutvustab ettevõte ennast.

Lowell moodustati 2015. aastal pärast Suurbritannias tegutseva Lowell Grupi ja Saksamaa turuliidri GFKL Grupi ühinemist. Ettevõtte suurimad omanikud on ülemaailmne erakapitalil põhinev fond Permira ja pensionifond Ontario Teachers’ Pension Plan (OTPP).

Lindorff on Euroopa krediidihaldusettevõte, kelle enamusosalus kuulub Nordic Capital Fundile. Lindorffi teenusekomplekt hõlmab arvete haldamist ja tasumata jäänud arvete meeldetuletamist, inkassomenetlust, võlahaldusega seotud klienditeenindust.

Indorff eesti käive oli 2016. aastal 1 504 626 ja kasum 156 137 eurot, ettevõttes töötas 21 inimest.

Jaga lugu:
Hetkel kuum