17. mai 2018 kell 15:45

Hommikuprogrammis: üks ülikoolihaigla aastaks 2025

Kiirabiauto  Foto: Foto: Raul Mee

Tartu ja Tallinna tipparstid ja kolme suurema haigla juhid käisid välja ambitsioonika idee, millega aastaks 2025 loodaks Eestile üks ühtne ülikoolihaigla, millel on kaks linnakut: Tartus ja Tallinnas. Reedel kell 7 algavas Äripäeva raadio hommikuprogrammis selgitab ideed Põhja-Eesti Regionaalhaigla juhatuse esimees Agris Peedu.

Peale selle räägib reklaamiagentuuri Optimist juht Magnus Luzhkov, kuidas mõjutavad maailma reklaami- ja meediatrendid Eestit. Juttu tuleb ka laupäeval toimuvast järjekordsest muuseumiööst, millest räägib lähemalt kommunikatsioonijuht Triin Männik. Stuudios on Hando Sinisalu ja Eliisa Matsalu.

Reede jätkub kolme saatega.

11.00-12.00 "Kuumal toolil" on Eesti parima juhi nominendid Kai Realo, Raul Puusepp ja Hando Sutter, kelle seast selgub parim reedel Pärnu Juhtimiskonverentsil. Saates räägivad nad, kuidas neilt palka küsida, kuidas nad koondavad, kas juhtide tasud peaksid olema avalikud ja paljudel teistel teemadel. Juhtidega vestleb Kristel Härma.

13.00-14.00 "Ettevõtte edulugu". Tutvustame tööstuselektroonika seadmeid tootvat ettevõtet Enics, mis annab Tartumaal tööd lausa 700 inimesele. Stuudios on Enics Eesti juht Jaanus Aal, kes osales ka hiljuti Teadliku Ettevõtluse Konverentsi arutelul „Kuidas tehnoloogia, automatiseerimine, sealhulgas robotid ja tehisintellekt muudavad ettevõtlust, tööstust ja töökohti“, millel samuti peatume. Saatejuht Liis Amor.

15.00-16.00 „Sisuturundussaade“ räägib ERGO õigusabikulude kindlustuse ajaloost, mis vaidluste puhul see kindlustus aitab ning millised kulud hüvitab. Toome elulisi näiteid õigusvaidlustest ja õigusabikulude kindlustuse juhtumitest. Stuudios on Maiko Kalvet ERGO kindlustusest ja saatejuht Andres Panksepp.

Laupäeval kell 10.00-12.00 "Persoon": Marju Lauristin. Kohtumine Eesti ajakirjanduse ema ja sotsiaaldemokraatide südametunnistuse, Eesti ühe mõjukama arvamusliidriga kujuneb ootamatult turbulentseks. Marju Lauristin kaardistab Eesti ajakirjanduse mentaalse seisu ja poliitika tervise. Kinnitage rihmad, sest Marjustin on suurepärases vormis ega hoia kriitikanooli kokku ei ajakirjanike ega poliitikute aadressil. Saatejuht Vilja Kiisler.

Hetkel kuum