Rait Kondor • 25. juuli 2018 kell 3:00
Börsiuudised
Ainult tellijale

Panus Brasiilia õllele

Tormilises Brasiilias leidub üks turvasadam: õlle ja karastusjookide tootja Ambev, mille aktsia on sarnaselt Brasiilia aktsiaturuga sel aastal kõvasti langenud ja nüüd tasub vaadata, kas käes on hea ostukoht.

Ambev toodab ka emakontsernile kuuluvat Stella Artois õlut.  Foto: Scanpix

Esmatarbekaupade aktsiaid ei saa investor üldjuhul odavalt osta. Eriti praegu, kui aktsiaturg on mitu aastat ülespoole liikunud ning kõik vähegi korralikud firmad tunduvad kallid. Kuid teatud olukordades võib siiski leida korralikke firmasid suhteliselt odava hinnaga. Nii on läinud näiteks Brasiilias, kus aktsiaturgu on mõjutanud suur poliitiline segadus ning kogu riigi majandust halvanud transporditöötajate streigid.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum