Kristjan Pruul • 20. november 2018 kell 10:00
Uudised
Ainult tellijale

Euroopa jättis digimaksu ootele

Rahandusministeeriumi asekantsleri Dmitri Jegorovi sõnul eelistab ka Eesti võimalikku OECD lahendust Euroopa Liidu põhisele maksule.  Foto: Arno Mikkor

Ameerika Ühendriikide võimalik reaktsioon, digisektori lobi ja omakasu said võitu Euroopa Liidu digimaksu kavadest – plaan kehtestada rahvusvahelistele tehnoloogiaettevõtetele 3% maks pandi kaheks aastaks kõrvale.

"Viimasel Ecofinil (Euroopa Liidu rahandusministrite nõukogu kohtumisel – toim) jäi ülekaalu arusaam, et on vajalik kokku leppida ülemaailmne lahendus ja otsustati liikuda kompromissina edasi selle hilisema jõustumise suunas," tõdes rahandusministeeriumi asekantsler Dmitri Jegorov plaanitud maksu kohta.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum