Äripäev • 25. detsember 2018 kell 12:49

Edukalt edastatud sõnum: aasta parimad reklaamid

Ka sel aastal valis Äripäeva reklaamitoimetus aasta parima müügisõnumi. Ühtlasi on see ka hea võimalus katsetada kolleegide peal, kas ja kuidas mõni reklaam vaatajat kõnetab. Sõelale jäi kolm eriti ilmekat.

1. koht – FB Asset Management

Kuna finantsteenuste reklaamimine on surutud rangetesse raamidesse, pälvis FB Asset Management tähelepanu oma targalt ja leidlikult lahendatud sõnumiga, mis mõjub pealegi ka vaimukalt.

FB Asset Management  

2. koht – Utilitas

Eesti juhtiv kaugkütte ja elektrienergia pakkuja Utilitas on edastanud oma sõnumi tänapäevases võtmes. Triibulises hommikumantlis mehe pilk on sisendusjõuline ja veenev. Taamal kuivavad värvilised sokipaarid räägivad nii muutunud meestemoest kui ka üksikute meeste hakkama saamisest kodus. Humoorikas ja hästi välja mängitud reklaam.

Utilitas  

3. koht – Luminor

Luminori reklaam on visuaalselt nauditav, maitsemeeli ärgitav ning isu tekitav.

Luminor  
Hetkel kuum