Allan Rajavee • 13. mai 2019 kell 15:34
Uudised
Ainult tellijale

Eesti Gaas siseneb uue nime all Soome gaasiturule

Eesti Gaasi juhid (alates vasakult) Ants Noot, Ain Hanschmidt, ja Kalev Reiljan usuvad, et ettevõte suudab Baltimaade ja Soome turu gaasinõudlusest täita vähemalt kuuendiku  Foto: Liis Treimann

Eesti Gaas esitles Lätis, Leedus ja Soomes kasutusele võetavat uut brändi Elenger, millega proovib Infortari omanduses olev energiaettevõte müüa kolme aasta pärast Põhja-Balti turul ligikaudu miljard kuupmeetrit gaasi.

„Kui Tallink teenib rahavoogusid põhiliselt suvel, siis Eesti Gaas põhiliselt talvel,“ kirjeldas Infortari üks omanikke Ain Hanschmidt naljatledes ettevõtte teenimisvõimalusi. Kuigi Tallinki tulemused pole nii roosilised, siis Hanschmidt märkis, et Eesti Gaasi teenuste arendamisel ei arvestata Tallinki võimaliku käibe langusega.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum