Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Endine Vopak loobus pikaaegsest juhist

Aprillis ettevõtte uutest omanikest teatanud Liwathon E.O.S. oli siis veel Arnout Lugtmeijeri (vasakul) juhtimise all, kuid nüüd võtab tema ülesanded üle nõukogu esimees Gert Tiivas. Hollandlane lahkub sootuks ettevõttest.  Foto: Liis Treimann

Aprilli alguses uued omanikud saanud Vopak E.O.S. muutis siis ka nime, ent otsustas jätta pikaaegse hollandlasest tippjuhi Arnout Lugtmeijeri ametisse edasi. Nüüd Liwathon E.O.S.-i nime all tegutsev ettevõte otsustas hollandlase teenetest loobuda.

Liwathon E.O.S.-i nõukogu nimetas ettevõtte juhatusse kaks uut liiget: Gert Tiivase ja Piret Aava.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum