Uudised
Ainult tellijale

Luku-Expert jätkab võitlust laadimisvõrgu nimel

Luku-Experdi juhatuse liige Riho Ever vaidleb eelmise aasta suvest saati elektriautode laadimisvõrgu ELMO erastamise riigihanke üle. Hoolimata parima pakkumise tegemisest jättis majandusministeerium Luku-Experdi kõrvale ja kuulutas võitjaks hoopiski riigile kuuluva Elektrilevi. Hanke üle käib vaidlus kohtus.  Foto: Andras Kralla

Kiirlaadimistaristu (ELMO) erastamisel kõrgema hinnaga pakkumise teinud Luku-Expert jätkab hanke tulemuse vaidlustamist kohtus. Haldus- ja ringkonnakohus on seni õiguse andnud hankel madalama pakkumise teinud ja võitjaks kuulutatud riigifirmale Elektrilevi.

Luku-Experdi juhatuse liige Riho Ever ütles, et ettevõte kaebab ringkonnakohtu otsuse edasi.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum