• Jaga lugu:

  Esmaspäev Äripäeva raadios: Tallinna Vee tariifivaidlus ja Inbanki plaanid, masinatööstuse hetkeseis

  Tallinna Vee rajatud avalik joogiveekraan Järvevana tee kergliiklusteel.Foto: Andras Kralla

  Lähipäevil selgub, kas Tallinna Vesi võidab rahvusvahelises arbitraažikohtus riiki või mitte. Käib tariifivaidlus ning Tallinna elanikel on võimalik esitada börsifirmale nõudeid läbi aastate rohkem makstud vee hinna eest.

  Sellest, millised nõuded firmat võivad oodata ning kuidas muudaks seda kohtuotsus, räägime kell 11.05 algavas saates "Kuum tool".
  7.00–10.00 "Hommikuprogramm". Stuudios on Aivar Hundimägi ja Indrek Mäe.
  11.05–12.00 "Kuum tool". Kuumale toolile oleme palunud Tallinna elanike nõudeid koguva Priidu Pärna ning Tallinna Vee aktsionäri ning advokaadibüroo Derling partneri Toomas Taube. Saadet juhib Indrek Mäe.
  12.00–13.00 "Juhi jutud". Saates on külas üle 20 aasta panganduses töötanud ja panku juhtinud ning praegu Inbanki vedav Priit Põldoja. Räägime saates spordi rollist juhi ja töötaja kujundamisel, Inbanki plaanidest ja sellest, kuidas süstida töötajatesse peremehetunnet. Saatejuht on Rivo Sarapik.
  13.00–14.00 "Tööstusuudised eetris". Selle nädala saates arutame, milline on masinatööstuse üldine seis – räägime sellest, mis teeb tööstusharule enim muret, poliitikast, tööjõust, aga ka automatiseerimisest ja digilahendustest. Stuudios on Eesti Masinatööstuse Liidu tegevjuht Triin Ploompuu ning liidu nõukogu liige ja BLRT Masinaehitus OÜ juhatuse esimees Priit Lind. Saadet juhib Harro Puusild.
  15.00–16.00 "Lavajutud". Saate ettekanded on salvestatud tuleohutuskonverentsil. Esimesena kõneleb advokaadibüroo NOVE nõunik Indrek Niklus. Tema teema on, kas tuleohutusnõuete rikkuja võib kindlustushüvitisest suu puhtaks pühkida. Teisena kõneleb Fireplani tuleohutuskonsultant, kuuenda taseme tuleohutusekspert Rait Pukk. Teemaks on kitsaskohad suuremahuliste puithoonete projekteerimisel.
  Kuulake raadiot 92,4 MHz või siit.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Sille Pettai: rohepööre vajab heas mõttes survet
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
USA aktsiate pika mõõnaperioodi lõpetas rallinädal
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sunly juht ametnikele: otsustage ja kaitske otsuseid ka kohtus, aga lõpetage venitamine
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Venemaa autovedajad virelevad siseturul
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.