Allan Rajavee • 21 veebruar 2020
Uudised
Ainult tellijale

Ihne nelik takistab Brüsselis kompromissini jõudmist

"Ihne nelik" ehk Taani peaminister Mette Frederiksen (vasakul punases), Austria peaminister Sebastian Kurz (vasakul eesplaanil), Hollandi peaminister Mark Rutte (vasakul keskel) ja Rootsi peaminister Stefan Löfven (vasakul tagaplaanil) kohtumas Euroopa Ülemkogu eesistuja Charles Micheli (paremal tagaplaanil) ja Euroopa Komisjoni juhi Ursula von der Leyeniga.   Foto: AFP/Scanpix

Euroopa Ülemkogu eesistuja Charles Michel veetis eilse öö kohtumistel Euroopa Liidu liidritega, et veenda neid rohkem panustama Euroopa Liidu eelarvesse aastatel 2021–2027. Hoolimata Micheli pingutustest valitseb patiseis, mida proovitakse lahendada erinevate kärpeplaanidega.

"Ma võin veeta siin terve nädalavahetuse, kuid pean olema aus – arvan, et me ei jõua sel korral lahenduseni," ütles Taani peaminister Mette Frederiksen täna Brüsselis pressile esinedes.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum