Kristjan Pruul • 13. aprill kell 9:43
Uudised
Ainult tellijale

Esimesed hispaanlased naasevad täna tööle

Reisijad Madridi metroos esmaspäeval, kui Hispaanias taasavati ettevõtted.  Foto: AFP/Scanpix

Ehitus- ja tööstussektori töötajatel üle Hispaania lõppes täna valitsuse kehtestatud kahenädalane siesta, mis kuulutab totaalse majandusseisaku lõppu, kuid on põhjustanud ühiskonnas ka ohtralt kõhklusi koroonaviiruse leviku taashoogustumise võimaluse pärast, kirjutas Hispaania päevaleht El Pais.

Avamata jäävad koolid, kultuuriasutused ning teenindussektori ettevõtted nagu restoranid, baarid ja vabaajakeskused. Peaminister Pedro Sanchez ütles, et liikumiskeelud ja muud märtsi keskel rakendatud piirangud jäävad paika. See tähendab, et ülejäänud elanikkond peab ka edaspidi kodus püsima. Koos tööpiirangute osalise lõpuga teatati ka üldise tervishoiuga seotud kaitsevõime tugevdamisest, näiteks eraldati ühistranspordile riigis 10 miljonit kaitsemaski.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum