Anu Lill • 6. jaanuar kell 10:00
Uudised
Ainult tellijale

Julgelt Tenerifel äri alustanud eestlanna: kardan, et tegin vea

Lilleäri Flores Corazon omaniku Grisse Süda peamised kliendid on Tenerifel elavad inglased, kellele meeldib oma kodusid ja terrasse lilleseadete ja taimedega kaunistada.  Foto: Anu Lill

Reisimine on praegusel ajal koroonariski tõttu tabu ja mitmed Hispaanias populaarsel Tenerife saarel tegutsevad eestlastest väikeettevõtjad on mures - nende sissetulek sõltub turistidest. Kas tuleb kohvrid pakkida ja koju Eestisse tagasi tulla?

Turistide seas muidu ülipopulaarsel Tenerife saarel palmide all randa viival teel jalutades torkab praegusele ajale omane inimeste puudus teravalt silma. Veelgi rohkem tähelepanu tõmbavad üksikud poed, mis veel lahti on.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum