Koit Brinkmann • 24. märts kell 14:04
Uudised
Ainult tellijale

Pankrotistunud ärimees süüdistab rivaali iseenda allkirja võltsimises

Kunagine suurärimees Margus Reinsalu sisenemas Harju maakohtusse, kus jaanuaris toimus tema pankrotimenetluses esimene võlausaldajate koosolek.  Foto: Andras Kralla

Aastaid endise investeerimispankuri Jaak Roosipuuga võlgade üle kohtus vaielnud ning läinud aasta lõpust pankrotis olev kunagine suurärimees Margus Reinsalu lõi lauale allkirja võltsimise kaardi, mida Roosipuu nimetab absurdseks.

Reinsalu, kellelt Äripäev on varem püüdnud tema pankrotiteemadel edutult kommentaare saada, võttis hiljuti ise toimetusega ühendust. Tal oli välja käia IT-ekspertiis, mille järgi on Roosipuu võltsinud pankrotihoiatusel oma allkirja ning seetõttu ei ole Reinsalu tõlgendusel tema vastu esitatud nõue kehtiv ning ka pankrotimenetlust poleks saanud algatada.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum