Kaks Michelini tärni saanud restoran Iirimaal. Rohkem kui 100-aastase ajalooga Michelini restoranigiid (the Michelin Guide) on jõudnud ligi 40 riiki neljal kontinendil.
Foto: Reuters/Scanpix
Ühe Michelini tärni vääriliseks peeti restorane 180 kraadi ja NOA Chef's Hall.
EASi ja KredExi ühendasutuse turismiarenduskeskuse direktor Liina Maria Lepik rääkis intervjuus, kuidas toodi Eestisse Michelini tärnid ja mis saab selle mõju olema Eesti toitlustus-turismivaldkonnale.
Dirhami Kalakohviku „tagala“ on pealinlaste suvekodudega tihedalt asustatud Noarootsi vald. Talvel on seal vaikne, ometi elas kalakohvik esimese talve üle. Nüüd on see rahvast täis, nii et kohti eelnevalt kinni panemata pole mõtet kohale sõita.
Kopenhaagenis jagati eile Põhjamaade restoranidele Michelini tärne ja Soome sai juurde uue Michelini-klassi restorani. See on Helsingi taimetoidurestoran Grön.
Tervisekindlustus ei ole enam pelgalt hüve – see on muutumas tööandja konkurentsieeliseks, mida ootavad nii noored spetsialistid kui ka kogenud töötajad. Mida tervisekindlustus tegelikult katab, kuidas on töötajate ootused viimastel aastatel muutunud ja kuidas see kõik mõjutab tööandja brändi?