Esimest korda Gaselli TOPi jõudnud Lõuna-Korea restorani Gotsu asutaja ja peakoka Kyuho Lee sõnul baseerub tema edu vaid heal toidul ja õnnelikel inimestel. Oma eesmärkide saavutamise nimel on ta aga teinud otsuseid, mis võivad näida äriliselt ebamõistlikud.
Värsket Gaselli TOPi saab lugeda siit.
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Minu Äripäeva kasutamiseks logi sisse või loo konto.
Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.