Pikad puhkused ja vabad nädalavahetused viisid restoraniäri lendu
Gaselli TOP-i jõudnud Lõuna-Korea restorani Gotsu asutaja ja peakoka Kyuho LeeFoto: Raul Mee
Esimest korda Gaselli TOPi jõudnud Lõuna-Korea restorani Gotsu asutaja ja peakoka Kyuho Lee sõnul baseerub tema edu vaid heal toidul ja õnnelikel inimestel. Oma eesmärkide saavutamise nimel on ta aga teinud otsuseid, mis võivad näida äriliselt ebamõistlikud.
Gotsu restoranid on nädalavahetusel suletud. Lisaks saavad ettevõtted töötajad puhata suvel neli nädalat ning talvel veel sama palju. “Siinne imeline suvi oli põhjus, miks ma ise tahtsin Eestisse tagasi tulla. On väga kurb olla keldrikorruse köögis, kui õues on ilus ja päikesepaisteline ilm, sooja on 25 kraadi, kõik on rannas,” põhjendas Lee otsust.
Värsket Gaselli TOPi saab lugeda siit.
Minu Äripäeva kasutamiseks logi sisse või loo konto.