• OMX Baltic−0,42%297,09
  • OMX Riga0,4%867,99
  • OMX Tallinn−0,13%1 958,56
  • OMX Vilnius−0,26%1 164,64
  • S&P 5000,15%5 569,06
  • DOW 300,35%40 669,36
  • Nasdaq −0,09%17 446,34
  • FTSE 1000,37%8 494,85
  • Nikkei 2250,57%36 045,38
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,88
  • GBP/EUR0,00%1,18
  • EUR/RUB0,00%92,88
  • OMX Baltic−0,42%297,09
  • OMX Riga0,4%867,99
  • OMX Tallinn−0,13%1 958,56
  • OMX Vilnius−0,26%1 164,64
  • S&P 5000,15%5 569,06
  • DOW 300,35%40 669,36
  • Nasdaq −0,09%17 446,34
  • FTSE 1000,37%8 494,85
  • Nikkei 2250,57%36 045,38
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,88
  • GBP/EUR0,00%1,18
  • EUR/RUB0,00%92,88
  • 23.04.25, 06:00

Ärimees pani tuntud kohvikuäri müüki. “Auru on vaja juurde”

Kolme kohvikuga pagarikoja Fika suuromanik ja laia haardega ettevõtja Priit Pedanik pani oma saiakeseäri osaluse Facebooki grupis müüki.
Pagarikoda Fika Tallinnas Tehnika tänaval.
  • Pagarikoda Fika Tallinnas Tehnika tänaval.
  • Foto: Liis Treimann
Fika vajab uusi suurte plaanidega omanikke, et auru juurde saada, ütles pagariäri suuromanik ja juhatuse liige Priit Pedanik, miks ta oma osalust müüb. Samuti peituvad põhjuse taga Pedaniku uued ettevõtmised.

Seotud lood

Uudised
  • 09.04.25, 12:17
Vaevalt pool aastat tegutsenud restoran sulges uksed
Veidi üle poole aasta tegutsenud restoran Purjelaev sulges Paldiskis uksed, omaniku sõnul nappis restoranil raha ja tooraine kiire hinnatõus lisas vaid õli tulle.
Kohalikud
  • 15.04.25, 18:13
Tagasi Tartus. Restoraniäri tipptegija käe all tegi noor kokk teoks lapsepõlveunistuse
Michelini tärniga pärjatud Tõnis Siiguri restoranide impeeriumis end üles töötanud noore peakoka kureerimisel muutus suveterrassiga kuubik Emajõe ääres aastaringseks söögikohaks.
Saated
  • 03.03.25, 13:25
Väikse pagariäri omanik: säilitame teadlikult vastlakuklite hindu
Pagariäri Rukkimaania on teinud sel aastal teadliku otsuse, et vastlakuklite hindu mitte tõsta, rääkis väikeettevõtte juht Eve Mihkle.
Uudised
  • 19.01.25, 06:00
“See pole esimene kord ellu jääda.” Restoranipidajad küpsetavad miinusest plussi
“Ka sel aastal surume hambad risti ja plaanime edasi minna. Tuleb endal kusagil rohkem töötada, rohkem vahetusi teha, kasutada võimalikult vähe tööjõudu,“ kirjeldab eesootavat aastat restoranide Moon ja Kolm Sibulat omanik Roman Zaštšerinski ning valmistub võitluseks ellujäämise nimel.
  • ST
Sisuturundus
  • 30.04.25, 16:53
Tööstuslik energiasalvesti – kokkuhoid või hoopis tulu?
Oleme kõik märganud, et elektriturg muutub üha enam ettearvamatuks. Hinnatipud, võrgutasude tõus ja elektrikatkestused on saanud igapäevase äririski ja mitte ainult erakordsete ilmastikunähtuste osaks. Eesti ettevõtted, kes otsustavad täna investeerida energiasalvestusse, ei räägi enam pelgalt kulude kokkuhoiust, vaid äristrateegiast, paindlikkusest ja uuest sissetulekuallikast.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Podcastid

Tagasi Äripäeva esilehele