Heidi Vihma • 18. detsember 2015 • 1 min
Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Restoranitest: 2015. aastal tegid ilma uustulnukad

Söögikoht Tuljak pakub mõnusat tervikut toidust, joogist, teenindusest ning sisekujundusest.
Söögikoht Tuljak pakub mõnusat tervikut toidust, joogist, teenindusest ning sisekujundusest.   Foto: Raul Mee

Ei mäleta ühtegi varasemat aega, kui korraga oleks lisandunud nii palju hea taseme ja kindla kontseptsiooniga restorane kui 2015. aastal.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Seotud lood
Kõik seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt