Heidi Vihma • 18. detsember 2015
Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Restoranitest: 2015. aastal tegid ilma uustulnukad

Söögikoht Tuljak pakub mõnusat tervikut toidust, joogist, teenindusest ning sisekujundusest.   Foto: Raul Mee

Ei mäleta ühtegi varasemat aega, kui korraga oleks lisandunud nii palju hea taseme ja kindla kontseptsiooniga restorane kui 2015. aastal.

Suurimad üllatajad olid Art Priori ja Fabrik. Mitte et mulle neis kõik nii väga meeldinud oleks, kuid toit, mida uustulnukad pakkusid, ületas mõlema puhul kõiki ootusi.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Seotud lood
Kõik seotud lood
Hetkel kuum