Savisaarega tasub suhelda tema keeles

Anti Veermaa.  

Möödunud nädalal avastas Tallinna Televisioon, et poliitilise välireklaami keeluajal on teater NO pannud Tallinnasse üles plakatid "Vali Savisaar" ja tegi politseile järelepärimise teatri tegevuse seaduslikkuse kohta. Teater vahetas plakatid ära ning „Vali Savisaar“ asendus „Vali kohukesega“.

Savisaar ja Keskerakond on otsinud teadlikult nõkse, kuidas erakonna reklaamitegevuses ja rahastamisel seaduste ja kehtestatud reeglite mõttest mööda hiilida. Nüüd laskus NO teater oma reklaamikampaaniaga Keskerakonna ja Savisaare tasemele ehk rääkis keskerakondlastega nendele arusaadavas keeles.

See aktsioon on hea näide, et poliitkaakide tegevuse peale pole mõistlik vihastada ning üritada taas seadusi muuta. Pigem tasub nende üle naerda, sest naermine on tervislikum.

Hetkel kuum