Jaga lugu:
Arvamused
Ainult tellijale

Vastulause: ministeerium võiks solvangute asemel proovida dialoogi

Sotsiaalministeerium ei panusta eakate üldhooldusteenusesse mitte ühegi euroga, esitades samal ajal emotsionaalseid väiteid justkui käsitletaks eakaid puuhalgudena. Selline suhtumine on solvav, leiavad MTÜ Balti Sotsiaalteenuste Kvaliteedi Liit, MTÜ Eesti Sotsiaalasutuste Juhtide Nõukoda oma vastulauses.

Lõuna-Eesti Hooldekeskus Hellenurme külas.  Foto: Andras Kralla

Äripäev kirjutas 26. juulil, kuidas järgmisest aastast jõustuvad sotsiaalhoolekande seaduse muudatused toovad üldhooldekodude juhtide hinnangul kaasa hinnatõusu, väikeste hooldekodude sulgemise ning teenuse kättesaadavuse vähenemise.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum