Andre Visse • 20. august kell 6:04
Arvamused
Ainult tellijale

Andre Visse: valitsus tahab meid sundida kiirteel 50-ga sõitma

Andre Visse.  Foto: Raul Mee

5G kiirteel tuleb vältida põhjendamatuid piiranguid. Kui läbimõtlemata poliitiliste otsuste tulemusel ei saa 5G võimalusi hakata täies mahus tarbijatele pakkuma, jääme muust maailmas arengus maha, kirjutab Telia Eesti tehnoloogiajuht Andre Visse.

5G edukast kasutuselevõtust oleneb Eesti järgmine tehnoloogiline arenguhüpe ning seeläbi ka meie kõigi majandusliku heaolu kasv. Nii on 5G abil võimalik käivitada tõeliselt toimiv asjade internet ja targad linnad, hakata igapäevaelus uuel tasemel kasutama liitreaalsust ja isesõitvaid autosid ning veel palju muud. Seda kõike aga ei juhtu, kui operaatoritel pole võimalik omandada sagedusi, mis võimaldavad piisavalt suuri andmemahte kiiresti liigutada.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum