Koroonakriisi löödud haavad paranevad aeglaselt. Piiratud ekspordivõimalused mõjutavad paratamatult Eesti tootjaid, kirjutab Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp.
Lõppema hakkav aasta oli täis ebakindlust ja segadust. See mõjutas tugevalt ka Eesti toiduainetööstust, mis pidi ühelt poolt tagama Eesti elanike toiduga kindlustatuse, kuid teisalt kohanema oludega, kus näiteks turismi- ja toitlustussektor ning nendega koos suur hulk kliente päevapealt kadusid.
Internetiühenduse olulisust on raske üle hinnata – see on nüüdseks nagu enamiku ettevõtete selgroog. Ühenduse tõrkumine võib töö täiesti seisata ning tuua kaasa tuhandeid või isegi kümneid tuhandeid kahju. See mõjutab tööviljakust, küberturvalisust, kliendikogemust, töötajate rahulolu – ning võib hakata pärssima isegi ettevõtte arengut.