Kaimar Karu • 28. aprill kell 9:15
Arvamused
Ainult tellijale

Kaimar Karu: tammumine pole sammumine. EASi ja KredExi liitmise plaani kaks suurt probleemi

Kaimar Karu superministeeriumi hoone juures.  Foto: Andras Kralla

Teooria, mille kohaselt tagab suurem asutus parema teenuse, tuleks kriitilise pilguga üle vaadata ning hinnata selle paikapidavust reaalse elu tingimustes planeedil Maa, kirjutab endine väliskaubandus- ja infotehnoloogiaminister Kaimar Karu.

EASi ning KredExi liitmise plaan pole uus, sarnaseid ettepanekuid on kostunud ka varasematel aastatel, kuid selle idee mõttekus on ajas vähenenud, mitte vastupidi. Hiljuti kindla plaanina välja käidu ühe eesmärgina välja toodud „raputamist“ vajavad nende asutuste asemel aga peamiselt hoopiski eelarvamuste ja teadmatuse küüsis vaevlevad poliitikakujundajad.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum