Järvevana aktsiatega lõpetatakse kauplemine lisanimekirjas

03. detsember 2014, 15:46
Tallinna börs
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20141203/BORS/141209878/AR/0/AR-141209878.jpg

Tallinna börsi Noteerimis- ja Järelvalvekomisjon otsustas täna rahuldada ASi Järvevana taotluse lõpetada kauplemine lisanimekirjas.

Börs rahuldas taotluse lõpetada Järvevana aktsiatega kauplemine Nasdaq OMX Tallinn ASi korraldataval reguleeritud turul (lisanimekirjas) alates järgmisest päevast pärast ülevõtmise lõpuleviimist ehk Eesti Väärtpaberikeskuses kannete tegemisele järgnevast kuupäevast.

Vabatahtlik ülevõtmispakkumine toimus 18. augustist kuni 15. septembrini. Pakkumise käigus omandas ülevõtja, AS Riverito 97,51% AS Järvevana kõigist aktsiatest. AS Järvevana aktsionärid kiitsid aktsiate ülevõtmise heaks 30. oktoobri erakorralisel üldkoosolekul.

Aktsiate ülevõtmine viiakse lõpule 5. detsembril, mil Eesti Väärtpaberikeskus kannab vähemusaktsionäride aktsiad ülevõtjale, ASile Riverito. Eeltoodust tulenevalt peatatakse kauplemine ASi Järvevana aktsiatega alates homsest, 4. detsembrist.  

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. December 2014, 16:05

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing