Cramer: Sorost järgides rikkaks ei saa

10. juuni 2016, 09:45
Jim Crameri rahasaade "Mad Money" CNBC teleekraanil.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160610/BORS/160619993/AR/0/AR-160619993.jpg

Negatiivselt meelestatud miljardärid ajavad Jim Crameril südame pahaks ja seetõttu ei soovita tema Sorose ja Icahni arvamusi järgida.

„Nad ei ole sinu raha valitsejad. Nad on lihtsalt inimesed, kes jagavad oma maailmapilti meediaga,“ ütles rahasaate „Mad Money“ juht Jim Cramer vastusena Sorose ja Icahni arvamusele, et turud võivad langeda.

Crameri arvates on Soros negatiivne peaaegu kõiges ja seetõttu ta soovibki kulda osta. „Sorosel on pikk tegutsemisajalugu turgudel, kuid investorid peaksid arvestama sellega, et ta ei halda nende portfelle,“ sõnas ta.

„Soros võib olla tujukas, muuta oma meelt. Arvate, et ta helistab teile, kui see juhtub?“ ütles Cramer.

Forbesi andmetel on Sorose vara väärtus 23 miljardit dollarit, kuid Cramer usub, et inimesed ei peaks kuulama kedagi seetõttu, et ta on rikas. „Tehke enda kodutöö ära ja kui teile mingi aktsia meeldib, ostke neid. Ja isegi siis, kui George Soros on terve maailma osas negatiivne,“ soovitas Cramer investoritele.

George Soros teatas hiljuti, et on pärast pikka pausi aktsiakauplemises tagasi ning tal on aktsiaturgude osas negatiivne nägemus. Soros Fund Management, mis haldab 30 miljardit dollarit Sorose perekonna raha, müüs eelmises kvartalis aktsiaid, ostis kulda ning kullakaevandajate aktsiaid. Otsus sündis seetõttu, et fond näeb nõrkust maailmamajanduses.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. June 2016, 09:55
Otsi:

Ava täpsem otsing