• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Uued spekulatsioonid panid naela kukkuma

  Briti naelFoto: epa

  Naelsterling hakkas odavnema, sest spekuleeritakse, et Suurbritannia uus peaminister alustab Brexiti protsessi juba järgmisel kevadel, vahendab CNBC.

  Nael langes täna dollarisse üle 1 protsendi ning ühe naela eest tueb välja käia 1,304 dollarit. Järsu languse põhjustasid meediaraportid, mille kohaselt plaanib Briti uus peaminister Theresa May käiku lasta „artikli 50“ – see on osa Euroopa Liidu aluslepingust, mis sätestab liidust lahkumise – juba järgmise aasta aprillis.
  Nael on olnud Brexiti üks suurimaid kannatajaid. Valuuta odavnes dollarisse referendumi päeval 7 protsenti ning jõudis hiljem 31 aasta madalaima tasemeni. Aasta algusest on nael odavnenud 12 protsenti.
  Teisalt aitab naela odavnemine turgutada eksporti ning meelitada välismaiseid ostlejaid, mis peaks majandusele positiivselt mõjuma.
  „See ei jää esimeseks, mil valuuta järsult liigub,“ ütles investeerimisfirma Phillip Capitali ökonomist Ana Thaker. „Võid oodata, et nael teeb kuni Brexiti läbiviimise lõpuni järske kõikumisi.“
  Thaker hoiatas, et kehvade majandusandmete ilmnemisel võiks naela kurss langeda 1,25 dollarini.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Porto Franco laenuleping häbistab üht korralikku saladust
USA jaemüük kasvas ootamatult
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
Kodulavastus - nipp, mis aitab müügile ja üürile kaasa
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Euroopa Liidu automüük pööras langusse, Eestis kasvab
Kevadise tempoka tõusu järel pööras juulis ja augustis uute sõiduautode müük Euroopa Liidus langusse, edastas Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Liit.
Kevadise tempoka tõusu järel pööras juulis ja augustis uute sõiduautode müük Euroopa Liidus langusse, edastas Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Liit.