• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Baltic Horizon korraldab osakute avaliku pakkumise

  Baltic Horizon Fundi juht Tarmo KarotamFoto: Andres Haabu

  Baltic Horizon Fond teatas, et fondivalitseja korraldab täiendavate osakute avaliku pakkumise.

  Northern Horizon Capital AS, mis on Baltic Horizon Fondi fondivalitseja, korraldab kuni 37 131 000 uue osaku täiendava avaliku pakkumise. Juhul, kui fondivalitseja otsustab kasutada suurendamise võimalust (upsizing option), võib osakute arv suureneda kuni 59 410 000 uue osakuni.
  Täiendav avalik pakkumine koosneb osakutest, mis noteeritakse NASDAQ Tallinna börsil, ja osakutest, mis noteeritakse NASDAQ Stockholmi börsil. Avalik pakkumine koosneb pakkumisest jaeinvestoritele Eestis, Rootsis, Soomes ja Taanis (pärast vastava loa saamist) ja pakkumisest institutsionaalsetele investoritele, avaldas ettevõte oma börsiteates.
  „Baltic Horizoni plaan on olla suurim ja likviidseim noteeritud kinnisvara investeeringute grupp Baltikumis,“ sõnas fondijuht Tarmo Karotam. „Fondi strateegia on investeerida erinevatesse hea asukohaga ärikinnisvaraobjektidesse Baltikumi pealinnades. Võimendus on vaid 50% ning seeläbi hajutatakse riske nii rentnike, linnade kui ka finantseerijate puhul.“ Karotam lisas, et fondil on väiksed laenukulud ja see võimaldab maksta dividende 7–9 protsenti aastas.
  Märkimisperiood algas selle aasta 8. novembril ja lõpeb 30. novembril. Uued osakud noteeritakse Stockholmi börsil eeldatavalt 8. detsembril.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ettevaatust keskmise palgaga, see on fatamorgaana
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hiina telefonitootja avab elektriautode tehase
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
USA kaubanduspüha tabas ootamatu pööre
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Advokaadibüroode TOPi võitja: võidu toob oskus muuta vajadusel kiiresti fookust
Tänavuse Äripäeva advokaadibüroode edetabeli võitis juba teist aastat järjest advokaadibüroo Cobalt. Võitudest ja nendeni jõudmisest avaldavad saladusi juhtivpartner Jaanus Mody ja partner Martin Simovart.
Tänavuse Äripäeva advokaadibüroode edetabeli võitis juba teist aastat järjest advokaadibüroo Cobalt. Võitudest ja nendeni jõudmisest avaldavad saladusi juhtivpartner Jaanus Mody ja partner Martin Simovart.