• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Legos kümnendite suurimad muutused

  LegoFoto: epa

  Taani legendaarne mänguasjatootja Lego teeb oma struktuuris viimase 84 aasta suurimad muudatused ning saab ka uue juhi, kirjutab Financial Times.

  Lego teatas, et senine juht Jorgen Vig Knudstorp, kes aitas ettevõtte välja 2004. aasta finantskrahhist, astub juhi kohalt tagasi ning hakkab juhtima uut üksust Lego Brand Group, mis tegeleb Lego brändi arendamisega.
  Lego uueks juhiks saab ettevõtte ajaloos esimest korda välismaalane, 60aastane Bali Padda.
  “Tahame oma brändi puhul avastada uusi valdkondi,” ütles Knudstorp intervjuus Financial Timesile. “Meil on rohkem ruumi partnerlussuheteks. Üha enam inimesi koputab me uksele.”
  "Seoses hiljutise kasvu ning globaalse haarde laiendamisega näeme me palju uusi võimalusi ning asutamegi selle jaoks Lego Brand Groupi," kommenteeris Thomas Kirk Kristiansen, üks ettevõtet omava pere liikmetest. 
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Andi Pleskovski: laopindade turul valitsevad uued trendid
Neil, kel on kiirelt sobivat laopinda tarvis, tasub kärme olla, kirjutab RE Kinnisvara partner Andi Pleskovski.
Neil, kel on kiirelt sobivat laopinda tarvis, tasub kärme olla, kirjutab RE Kinnisvara partner Andi Pleskovski.
Kohvi hind tõusis kümne aasta kõrgeima tasemeni
Kohvi hind on tõusnud kümne aasta kõrgeima tasemeni, ettevõtted ja kauplejad püüavad turult kätte saada kõike, mis võimalik. Aasta lõpus on nõudlus kasvanud ning tarneahelaga seotud probleemid piiravad pakkumist, vahendab Financial Times.
Kohvi hind on tõusnud kümne aasta kõrgeima tasemeni, ettevõtted ja kauplejad püüavad turult kätte saada kõike, mis võimalik. Aasta lõpus on nõudlus kasvanud ning tarneahelaga seotud probleemid piiravad pakkumist, vahendab Financial Times.
Trükitööstuse TOPi II koht: see litakas veel kuskilt tuleb
“Hetkel tundub, et kui majandus tahab nii hirmsasti kasvada, siis takistused tulevad, mujalt,” ütles trükitööstuse edetabelis teisele kohale tulnud, peamiselt toidu- ja joogi- ning keemia- ja farmaatsiatööstustele kleebisetikette valmistava Labelprinti tegevjuht Sten Sarap.
“Hetkel tundub, et kui majandus tahab nii hirmsasti kasvada, siis takistused tulevad, mujalt,” ütles trükitööstuse edetabelis teisele kohale tulnud, peamiselt toidu- ja joogi- ning keemia- ja farmaatsiatööstustele kleebisetikette valmistava Labelprinti tegevjuht Sten Sarap.
Lääne ettevõtted panevad laialt reklaamiraha Lukašenka telejaamadesse
Lääne firmad panid Valgevene riigi kontrolli all olevatesse telejaamadesse, mis ähvardavad süsteemi oponente surmaga, kõvasti reklaamiraha: kuus reklaami seal näidatud kümnest on Lääne firmadelt, näitab valitsusväliste organisatsioonide uuring.
Lääne firmad panid Valgevene riigi kontrolli all olevatesse telejaamadesse, mis ähvardavad süsteemi oponente surmaga, kõvasti reklaamiraha: kuus reklaami seal näidatud kümnest on Lääne firmadelt, näitab valitsusväliste organisatsioonide uuring.